Oude sieraden verkopen aan juwelier

Heeft u oude sieraden en juwelen die u nooit meer draagt en komt u uit (regio) Dordrecht? Kom dan uw oude sieraden verkopen aan de juwelier in hartje Dordrecht, in de langste winkelstraat van het land; welkom in de winkel van Juwelier Sengers! Wij kopen uw juweel met plezier!

Tegoedbon bij inruilen oude sieraden

Wij ‘betalen u hierbij uit’ in winkeltegoed middels een tegoedbon. Met andere woorden: nadat onze vakmensen uw sieraad getaxeerd hebben (eerlijk en deskundig), kunt u tegen deze getaxeerde waarde een stijlvol sieraad, vintage juweel of iets ander moois uit onze winkel uitzoeken. Het door u gebrachte juweel bewaren wij, omdat wij pleiten voor het behoud van oude sieraden. Onze tegoedbon is onbeperkt geldig. Dus u kunt gezellig een andere keer op uw gemak rondkijken en mijmeren en hoeft dus niet direct dezelfde dag uw nieuwe sieraad te kopen.

Oude sieraden restaureren

Ook kunnen wij uw ongebruikte sieraad restylen of restaureren, zodat uw juweel een nieuw sierlijk leven krijgt. Dit doen we regelmatig voor klanten die een kostbaar sieraad erven en deze zelf niet zo mooi vinden (juwelen zijn immers ó zo persoonlijk), maar voor wie het erfstuk wel een grote emotionele waarde heeft.

Meer informatie?

Wilt u meer te weten komen over het verkopen, restylen of restaureren van uw oude sieraden? Bel (078-6139220) of mail () ons dan gerust. En uiteraard bent u hiervoor ook welkom in onze winkel.


Afdrukken